nlc.hu
Sztárok
Radics Gigit azért dobták ki a Megasztárból, mert nem beszélt még jól angolul

Radics Gigit azért dobták ki a Megasztárból, mert nem beszélt még jól angolul

Az énekesnő kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy miért utasították el egyszer a tehetségkutatóból és miért nem bánja, hogy így alakult.

Radics Gigi volt az Adom a napom negyedik évadának egyik vendége, az énekesnő pedig a Geszti Péterrel való beszélgetése során elárulta, hogy miért utasították el egy alkalommal a Megasztár válogatóján. Mint mondta, a zsűrik azért nem ítélték még késznek a versenyzésre, mert angoltudása még nem volt azon a szinten, amelyen lennie kellett volna a dalok elénekléséhez. 

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Gigi azonban nem sajnálja, hogy akkor elküldték, sőt, mai fejjel visszagondolva teljesen egyet is ért a zsűrik döntésével, ugyanis ekkor még nagyon fiatal is volt. Geszti Péter azonban viccesen megjegyezte, hogy ő biztosan nem küldte volna el az aranytorkú énekesnőt emiatt, hiszen véleménye szerint az egész ország angol nyelvtudása hagy némi kívánnivalót maga mögött, nem véletlenül hívják a magyarok angoltudását “hunglish”-nak. 

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját csütörtökön Kiss Ádám, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top