nlc.hu
Sztárok
Lmen Prala reggeli riportja után Bochkor Gábort is kihívná a ringbe

Reggeli riportja után Bochkor Gábort is kihívná a Sztárbox felfűtött versenyzője

Németh Kristóf beszólása után Lmen Prala sem hagyta magát és visszavágott nem csak a színésznek, de Bochkor Gábornak is, akit szintén kihívna egy meccsre!

A Sztárbox idei évadában is nem csak a ringben folyik a csata a versenyzők között, már a meccsek előtt is olyan heves szópárbajokat vívnak, hogy lassan már azokat is pontozhatnák a bírák. Ezúttal a hétvégén összecsapó Németh Kristóf és Lmen Prala kezdett egymással rivalizálni, végül azonban Bochkor Gábor neve is belekerült a kalapba, méghozzá Lmen Prala részéről. 

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Kristóf még augusztusban, Bochkor Gábor reggeli műsorában beszélt az ellenfeléről. Mikor Bochkor ugyanis a stúdióban felolvasta Prala egyik dalszövegét, Kristóf csípős megjegyzéssel kommentálta azt: 

Kicsit megnyugtatott most ez a dalszöveg, megmondom őszintén, sok szempontból… Azt kívánom, hogy menjen ezen a szinten a felkészülés is

– idézte a Story.hu a színészt.

Természetesen ahogy azt kell, a rapper sem hagyta szó nélkül a megjegyzést, gúnyosan emlékeztette Kristófot a sorozatbeli egyik karakterére, majd azt üzente neki, a ringben kiderül, ki a jobb. Ráadásul egy videót is feltöltött a közösségi oldalára, amelyet úgy vágott össze az egyik Barátok Közt-ös jelenetből, mintha “kiütné” Kristófot, vagyis „Gézát”. 

„Na, szevasz, Géza! Úgy hallottam, hogy a Bochkorékban kis csipkelődések voltak. Én mindennap itt vagyok a teremben, te meg reggelente így telefonálgatsz rádiós műsorokba? Majd meglátjuk, ki lesz a jobb! Ott találkozunk, a ringben!” – fogalmazott Lmen Prala, majd a végén hozzátette: 

Ja, és hogy ha megverlek, akkor kihívom a Bochkort is!

Ez is érdekelhet Varga Ádám a Sztárboxban. Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top