nlc.hu
Sztárok
Dallal köszöntötte fel Király Viktort felesége

Dallal köszöntötte fel Király Viktort felesége

Rövid, meghitt videóban mutatta meg felesége kedves köszöntését és azt, hogy étkezésére mennyire odafigyel.

Király Viktor számára igazán jól alakul a mostani időszak: másodszor is ünnepelhetett néhány napon belül. Most értek párjával a vízválasztónak számító fordulóponthoz kapcsolatukban, ugyanis 7 éve már, hogy együtt vannak, ez a szám azonban cseppet sem ijesztő számukra, mert biztosak abban, hogy korábbi hullámvölgyek után kapcsolatuk már sziklaszilárd.

„7 ÉV! Elvileg ez vízválasztó szám, de szerintem 6-nál ezt kipipáltuk. Mi már annyi mindent megtapasztaltunk, átvészeltünk, túléltünk együtt, voltunk fent, lent, szakadékban, az egekben , sötétségben, napsütésben, hogy innentől csakis JÓ vár ránk! A 7 amúgy a szerencseszámom! Kívánok magunknak még sok-sok millió boldog , nyugalmas évet. Boldog Évfordulót!” – írta az énekes az évforduló alkalmából közösségi oldalára.

Fotó: Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

Ezúttal névnapját ünnepelte meg a Sztárboxra kőkeményen készülő énekes, feleségétől pedig nem is akármilyen köszöntést kapott: dallal kívánt sok boldogságot neki Virág Anita, miközben egy étterembe látogattak el. Király Viktor 24 órán át elérhető Instagram-történetében a kedves pillanatok közben az is jól látszik, hogy továbbra is nagyon odafigyel táplálkozására. Tányérján csirkemellel és zöldséggel mosolyog, alakján pedig meg is látszik a körültekintő étkezés és a rengeteg edzés, hiszen igazán kirobbanó formában van, ezt pedig a közelmúltban meg is mutatta egy előtte-után fotópárosítással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top