nlc.hu
Sztárok
Gáspár Győző ledöbbent barátja viselkedésén, aki 50 évesen hagyta ott a családját egy fiatalabb nőért

Gáspár Győző ledöbbent barátja viselkedésén, aki 50 évesen hagyta ott a családját egy fiatalabb nőért

A showman elmondása szerint ő maga sosem tudná ezt tenni feleségével, Beával, akivel már 31 éve házasok és egymás társai jóban-rosszban.

Gáspár Győző a SPILGERY Talk nevű YouTube-műsor vendégeként mesélt egy történetet a baráti társaságából, amely nagyon kiakasztotta. A showman ugyanis teljesen ledöbbent barátja viselkedésén, aki 50 évesen otthagyta a családját egy fiatalabb nőért. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Rájött arra, hogy ő 50 éves lett és hogy neki 22 éves szeretője kell, legyen. Felcsinálta a lányt, teherbe esett a lány, szült neki egy gyereket, és most ő olyan boldog, hogy elhagyta a feleségét.” – kezdett bele a történetmesélésbe Győző, aki kijelentette, ő sosem tudná megcsalni, vagy hasonlót tenni a feleségével

Én ilyet az életemben nem csinálnék. A Jóisten úgy megverne engem, mint annak a rendje. Én Beával akarok együtt meghalni, Beával kezdtük ezt a pályafutást, vele is szeretném befejezni.

– szögezte le.

Győző szerint társaságban mostanában az a trendi, hogy minden 50 feletti férfi úgynevezett „sugar daddy”, vagyis olyan középkorú vagy idősebb, gazdag férfiak, akik fizetik fiatalok extra költségeit, kiadását romantikus társaságért vagy intim kapcsolatért cserébe. Az említett barátjáról is elmondta, hogy rengeteg pénzt költött fiatal szerelmére egy nyaralás során, ahol együtt tartózkodtak: 

„Én tökre szeretem őt, meg el tudok vele beszélgetni. Azonosulni nem tudok vele, de együtt nőttünk fel, együtt gyerekeskedtünk. De az, hogy valaki betölti az 50-et és megbolondul, és hogy neki 20 éves leányzó kell… drága Jóistenem!”

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top