nlc.hu
Sztárok
Majka bevallotta: a kártyázás rabja, méghozzá jó okkal

Majka bevallotta: a kártyázás rabja, méghozzá jó okkal

A rapper nem véletlen választotta magának ezt a hobbit, ugyanis véleménye szerint a kártyázás közben nem sztár, hanem egy csak egy átlagos játékos.

Majka mesés karrierje rengeteg ember számára jelenthet inspirációt, hiszen az esélytelenségből indulva, kemény munkával, egy egész ország előtt elismert előadóvá és műsorvezetővé vált. Mondhatni: jól megcsinálta a szerencséjét. A szerencse azonban nem csak karrierjében, hanem hobbijában is nagy szerepet játszik, a rapper ugyanis a kártyázás szerelmese, méghozzá jó okkal. 

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Fotó: RTL/ Sajtóklub

A kártya az egy nagyon fontos dolog az életben szerintem. Nagyon sok mindenbe segít, döntések elé állít, meg kell oldanod a helyzeteket, emberismeret elé is állít. Arra is szükséged van, hogy kiismerj embereket az asztalnál, megfigyelj olyan tulajdonságaikat, amelyek a későbbiekben hasznosak lehetnek. Figyelemre is tanít és persze sok szerencse is kell hozzá.

– mondta a Viasat3 műsorában a nemrégiben az RTL-hez átigazolt műsorvezető. 

Mindezek mellett azt is hozzátette, hogy a kártyázás azért is tökéletes kikapcsolódás, mert ismert emberként korlátozottabbak a lehetőségei a kikapcsolódásra, ez a fajta hobbi azonban lehetőséget ad számára, hogy kilépjen általa a sztár közegből. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top