nlc.hu
Sztárok
Nagy a baj? Követőitől kért segítséget Aurelio

Nagy a baj? Követőitől kért segítséget Aurelio

Aurelio rájött, hogy itt az ideje változásokat eszközölnie az életében, elhatározását azonban egy csúnya sérülés nehezíti.

A Farm VIP forgatása óta Aurelio neve szinte megkerülhetetlen a magyar bulvármédiában, ami annak köszönhető, hogy az elmúlt napokban számos olyan pletyka kapott szárnyra, hogy valakivel összemelegedhetett a műsor forgatásán. Eleinte Curtis menyasszonyával, Barnai Judittal boronálták össze, majd nem sokra rá a Házasság első látásra műsorából megismert Dávid Petrával hozták össze. Hogy mi az igazság, azt egyelőre csak az érintettek tudhatják, az azonban beszédes lehet, hogy Aurelio gyermekének anyja továbbra is kitart a valóságshow-sztár mellett, a híresztelések ellenére megingathatatlanul bízik benne. 

Fotó: Nagy Zoltán

Fotó: Nagy Zoltán

Aurelio mindennek ellenére élvezi a nyugodt napokat szerelmével, Nikivel és kislányával Szofival, de azt nem tagadja, hogy bele is kényelmesedett a boldog családi idillbe, így sportolásba kezdett, hogy leadjon pár felszaladt kilót. A teste azonban nem reagált jól a hirtelen túl nagy igénybevételre, így le is sérült. 

„… a házi őrizetben vissza is szaladtak rám a kilók. Amikor legutóbb strandon voltam és belenéztem a tükörbe, nem tetszett a látvány. Niki egy bombanő, nem éghetek mellette, vissza akarom nyerni a versenysúlyomat, ezért többek közt visszamentem focizni. De az edzésen történt valami, vagy csak túl sok volt egyszerre, mindenesetre nagyon fáj a combom.” – mondta a Ripostnak.

A sztárapukának olyan erős fájdalmai vannak, hogy követőihez fordult segítségért Instagram-sztoriban egy olyan kérdéssel, hogy tud-e valaki ajánlani számára egy jó orvost, aki segíteni tud a jobb felső combjának fájdalmain. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top