nlc.hu
Sztárok
Osváth Zsolt üzent az új külsejét kritizálóknak: "Ha unod a pofám, ne nézz!"

Osváth Zsolt üzent az új külsejét kritizálóknak: “Ha unod a pofám, ne nézz!”

Az utóbbi időben rengetegen vágták a hamarosan televíziós műsorvezetőként is debütáló Zsolt fejéhez, hogy nagyon megváltozott. Íme a reakciója!

A napokban tudódott ki a hír, hogy saját televíziós műsort kapott Osváth Zsolt, az internetes tartalomgyártó ugyanis hamarosan a VIASAT3-on lesz látható. A műsorról már mi is írtunk bővebben és cikkünkben azt is megemlítettük, hogy a népszerű youtuber egy egészen megújult külsővel lép majd a kamerák elé. Úgy tűnik azonban, hogy Zsolt átalakulása a rajongóknak is szemet szúrt és hangot is adtak véleményüknek.

Fotó: VIASAT3

Fotó: VIASAT3

A hamarosan televíziós műsorvezetőként debütáló Zsolt a saját közösségi oldalán fogalmazta meg gondolatait a helyzettel a kapcsolatban, mint mondta, a nap végén inkább bóknak veszi a sok kritikát és megjegyzést, amit új külseje miatt kapott. 

Az utóbb időben kiritika ért, hogy több képet osztok meg magamról, műmájerkedem, fuckboykodom (jelentsen ez bármit is), szóval mutogatom itt magam. Vannak akik ennek örülnek és kedvességből jegyzik meg, de van olyan is, aki azt írja, hogy értjük, hogy máshogy nézel ki, de nem kell az orrunk alá dörgölni.Óo. Dehogynem. – kezdett bele mondandójába.

És van a kedvenc, aki a régi külsőmet akarja, mert úgy vagyok jobb. Tehát van aki eldönti, hogy vagyok jobb és hogy kéne csinálni a dolgom.

– fejtette ki, majd hozzátette, hogy ő maga nagyon örül annak, hogy sikerült a legjobb formájába kerülnie: 

A helyzet az, hogy sok év után olyan valaki néz vissza rám a tükörből, akiről már azt hittem rég nem is létezik. Vannak akik különböző szereknek, műtéteknek tudják be a változásom és olyanok is vannak, akik azzal vádolnak, hogy ez csak photoshop. Természetesen a profi képeken van utómunka, de egy videón ezt már nem lehet kivitelezni. A nap végén én ezt inkább bóknak veszem. Szóval köszi. – mondta, majd egy javaslattal is előállt azoknak, akik beleálltak: 

Én egy dolgot fixen tudok javasolni, hogy ha unod a pofám, ne nézz! Tilts le, vagy kövess ki a pics@ba. Én nem fogom neked privátban elküldeni a képeim, ezt megigérem, de ne kelljen már szégyelnem, amiért kirakom magam ide hetente. A saját instámra.

Igen, nekem ez még új. El sem hiszed, hogy mennyire fura, hogy nem kell magam elé állítani valakit, hogy takarjon egy fotón, vagy jó szöget találni ahol kisebb a tokám. Életemben nem voltak még csak kezdődő kockák sem a hasamon és nem akartam megborotválkozni, mert úgy néztem ki mint a telihold. Engem ez zavart. De nem ítelem el azt akit nem és neki úgy jó. Akkor azt tegye ki, ha szeretné. – fogalmazta meg saját konklúzióját.

Új dolog még az álcsont, a gödröcske és sok más. Ha valaki azt mondja megváltoztam, annak csak azt tudom válaszolni, hogy ez volt a cél. Igyekeztem. És még nem értem a végére.

– zárta le gondolatait Zsolt, aki azt is megvallotta, hogy külseje mellett a belsője is változott, amit egyáltalán nem tart problémának, hiszen nagy baj lenne az, ha az ember megragadna azon a szinten, ahol tizenöt évesen volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top