nlc.hu
Sztárok
Szinetár Dóra nagy bejelentést tett

Szinetár Dóra nagy bejelentést tett

Szinetár Dóra nagy bejelentést tett a Reggeliben.

Szinetár Dóra nyáron sem unatkozott, több előadása is volt – nem titkolja: önálló estje, az Egy életem című darab igazi terápia számára. A Reggeliben mesélt arról is, hogy nyáron kipróbálták a glampinget, és igazi áldásnak élte meg, hogy férje, Makranczi Zalán leküzdötte félelmét, és megszerezte a jogosítványát.

Szinetár Dóra nagy bejelentést tett

(Fotó: Szinetár Dóra Official Fanclub/Facebook)

“Nem gondolom, hogy most a világ megfordul a tengelye körül, de nekem nagyon fontos dolog, hogy december 6-án a RAM Colosseumban csinálok én egy adventi koncertet. Azért mondom, hogy én, mert szoktam karácsonykor énekelni, és évek óta járom az országot karácsonyi kis koncertekkel, de nagyon régóta szerettem volna egy rendes, igazi adventi koncertet, és most eljött a pillanat” – mondta izgatottan Szinetár Dóra.

Nagy bejelentésekből nincs hiány a Szinetár-család háza-táján, hiszen nemrég a színésznő kitörő örömmel újságolta azt is, hogy megjelent édesapja életrajzi könyvének a második része. 

„Ma délután bemutatták! Szóval, mindenkinek, aki hónapok óta várja, itt van! Ezt még én sem olvastam, csak egy-két részletet, de ma megkaptam a tisztelet-példányomat, úgyhogy megvan az esti program! Édesapám életrajzi könyvének második része a boltokban! 1957-től 1990-ig…” – tájékoztatta követőit Szinetár Dóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top