nlc.hu
Sztárok
Till Attila őszintén mesélt alkoholfüggőségéről: “Azt mondani, hogy alkoholista vagyok, nehéz”

Till Attila őszintén mesélt függőségéről: „Azt mondani, hogy alkoholista vagyok, nehéz”

A műsorvezető már nyolc éve meghozta azt a döntést, hogy egy kortyot sem akar inni. Most azonban a függőségének kialakulásának okait fejtegette Geszti Péternek.

Till Attila az Adom a napom műsorában részletesen beszélt Geszti Péternek az alkohollal való küzdelméről. Mikor a műsorvezető feltette neki a kérdést, hogy vajon mi lehetett az az indikátor, ami miatt az alkohol függője lett, Tilla kendőzetlen őszinteséggel válaszolta meg kérdését.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Ezt nem választod teljesen szerintem. Illetve ez egy óriási téma, hogy magadat teszed-e alkoholistává, függővé, bármivé, vagy a világ, a családi körülmények, a genetika, a sors tesz azzá. Ezen hosszan el lehet gondolkozni.” – kezdte Tilla, aki végül arra a következtetésre jutott, hogy talán mindegyik körülményből kell egy kicsi, hogy az ember függővé váljon. 

„Én arra jutottam, hogy nálam is van genetika, tehát a családban is van ez.”– tette hozzá.

Mindig tudott alkohol nélkül is működni

Tilla azt is elárulta, hogy ő sosem tartozott azok közé az alkoholisták közé, akik nem tudtak az ital nélkül működni. Ennek ellenére azonban mind a mai napig el tud mélázni azon, hogy mi van, ha mégis nagy ivónak számított. Az ital ugyanis úgy hatott rá, mint valami varázsszer. Végül azonban rájött, hogy teljesen mindegy, hogy milyen ivónak gondolta magát, ugyanis a lényeg azon volt, ahogy szembenézett önmagával és ahogy azok után cselekedett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top