nlc.hu
Sztárok
Liptai Claudiát megfenyegették Opitz Barbi rajongói

Liptai Claudiát megfenyegették Opitz Barbi rajongói

Nem mindenkinek tetszett a véleménye.
Liptai Claudia és Opitz Barbi

Vasárnap Orsovai Reni is a színpadra állt a Sztárban sztárban. Az énekesnőt ugyan a közönség továbbjuttatta, de nem kapott maximálisan dicsérő szavakat a zsűritől. Liptai Claudia arról is beszélt, mielőtt értékelte volna Renit, hogy voltak, akik már megfenyegették.

“Az Opitz Barbi rajongók már megfenyegettek, most jönnek majd az Orsovai Reni rajongók….Na az van, hogy van egy zseniális csaj, mint te, és azt gondolom, hogy igen, ott volt Amy Winehouse hangja… csak pont az a fajta keresetlenség hiányzott, ami benne volt. Az egész életében ott volt egy fajta magányosság… Nagyon nehéz, de muszáj egy picit jobban hinni, hogy te erre képes vagy. Itt a helyed” – magyarázta Liptai.

Opitz Barbi egyébként a hírek szerint betegen állt színpadra a Sztárban sztár szombati adásában, ahol Kovács Kati Úgy szeretném meghálálni című dalát adta elő. Míg Lékai-Kiss Ramóna könnyekig meghatódott, addig Liptai kőkemény kritikát fogalmazott meg. Barbinak már a 2020-as szériában sem volt szerencséje, akkor hangszalag-gyulladás miatt lett a hetedik.

(fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top