nlc.hu
Sztárok
Péterfy Bori betekintést engedett nyári otthonába

Péterfy Bori betekintést engedett otthonába

Péterfy Bori egy napját kísérhetitek végig az Adom a napom következő részében.

Péterfy Bori egy napját kísérhetjük végig az Adom a napom következő epizódjában. Az énekesnő megmutatta, hol szokta tölteni a nyarat, amikor éppen nem dolgozik. A teljes zöldövezetben található telken két ház is található. Péterfy Bori többek között azt is elárulta, hogy az egyik faházat leginkább alvásra, a másikat pedig közösségi térnek használják. 

Péterfy Bori egy napja

(Fotó: Kováts Zsófia)

“Szeretem a kerti munkát, de egész nyáron dolgozom. Azért ez látszik a kerten. Olyan sokat nem kerti munkáskodok”

 

– vallotta be Péterfy Bori.

Azt sem titkolja, hogy munkamániásként éli az életét, így szabadidőből nem sok jut neki. „Nincs időm pihenni, annyit dolgozom. Imádom a munkám és jó feladatok találnak meg, ráadásul pont egy olyan élethelyzet közepén vagyok, amikor magamra jut a legkevesebb idő – annyi mindent kell most megoldanom! A színpad az, ami feltölt, a színpadon jobban elboldogulok, mint a való életben.”

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját hétfőn Péterfy Bori, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top