nlc.hu
Sztárok
Liptai Claudia beszólt

Sztárban sztár All Stars: Liptai Claudia odacsípett Sipos Tominak

Liptai Claudia a Sztárban sztár All Stars vasárnapi adásában pörkölt oda Sipos Tominak.

Sipos Tomi Deák Bill Gyulaként remekelt a Sztárban sztár All Stars színpadán. Produkciója után a zsűri elismerősen értékelte az énekest, Liptai Claudia pedig elmondta véleményét az énekessel kapcsolatban. 

Sztárban sztár All Stars: Liptai Claudia odacsípett Sipos Tominak

(Fotó: TV2/Sajtószoba)

Az, hogy tudom, hogy így énekel valaki, hát akkor tényleg, te sose vágytál arra… Mondjuk egyébként szerintem nagyon sok énekes meg van keseredve, és sokkal jobban szeretne egy pénztáros lenni valahol, mert ott jobban érezné magát. De te akkor nem akartál soha énekes lenni?

– mondta Liptai Claudia Sipos Tominak, aki egy viccel reagálta le Liptai véleményét, miszerint csak később szeretne pénztáros lenni.

A műsorvezetőnő nem kíméli a versenyzőket, legutóbb Opitz Barbi produkciója kapcsán fogalmazott meg egy keményebb véleményt, ami az énekesnő rajongóinak egyáltalán nem tetszett.

“Az Opitz Barbi rajongók már megfenyegettek, most jönnek majd az Orsovai Reni rajongók….Na az van, hogy van egy zseniális csaj, mint te, és azt gondolom, hogy igen, ott volt Amy Winehouse hangja… csak pont az a fajta keresetlenség hiányzott, ami benne volt. Az egész életében ott volt egy fajta magányosság… Nagyon nehéz, de muszáj egy picit jobban hinni, hogy te erre képes vagy. Itt a helyed”

 – mondta Liptai Claudia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top