nlc.hu
Sztárok
Thomas Anders szuperkoncert – 40 éves jubileumi Modern Talking koncert a Budapest Parkban!

Thomas Anders szuperkoncert – 40 éves jubileumi Modern Talking koncert a Budapest Parkban!

Thomas Anders szuperkoncert - 40 éves jubileumi Modern Talking koncert a Budapest Parkban!

A popzene világában kevés név cseng olyan ismerősen, mint Thomas Andersé. A Modern Talking legendás énekese, az 1980-as évek egyik legikonikusabb duójának frontembereként örökre beírta magát a zenei történelembe. A zenekar fennállásának 40. évfordulója alkalmából különleges, soha nem látott koncerttel készül. A zenész-énekes szeptember 14-én a Budapest Parkban felejthetetlen élményt nyújt a rajongóinak, egy varázslatos utazást a múlt és a jelen legnagyobb slágereivel.

Négy évtized poptörténelem egy estére sűrítve

A Modern Talking hatása a zenei világra vitathatatlan. A német popduó négy évtized alatt több, mint 124 millió lemezt adott el, 14 albumot készített és ezzel a popzene egyik legsikeresebb formációjává vált. Sikereik messze túlnyúltak Európán, hiszen Ázsiában, Dél-Amerikában és még Afrikában is meghódították a zenei piacot. Az olyan slágerek, mint a “You’re My Heart, You’re My Soul” és a “Cheri Cheri Lady” generációkon átívelő sikert arattak és az 1980-as évek ikonjaivá tették őket.

A Modern Talking feloszlása után Thomas Anders szólókarrierbe kezdett, amely azóta is töretlen sikerrel hódítja meg a világ színpadait. Képes volt újra és újra megújulni, miközben hű maradt a zenei gyökereihez.

Thomas Anders szuperkoncert - 40 éves jubileumi Modern Talking koncert a Budapest Parkban!

Jubileumi koncert szeptember 14-én

A közelgő budapesti koncert nem csupán egy koncert a sok közül, ez egy különleges jubileumi esemény, amely 40 év zenei kiválóságát ünnepli. Az estét a Total Dance Festival és a 80’s Disco Retro Festival szervezi, amelyek évről évre telt házas rendezvényekkel örvendeztetik meg a közönséget. Az idei év, azonban még a korábbiaknál is látványosabb műsort ígér, 90 perces, egyedülálló Thomas Anders koncert keretében csendülnek fel a toplistás Modern Talking dalok, a ’80-as évek legnagyobb slágerei, valamint Thomas Anders legújabb szerzeményei.

A rajongók újraélhetik, azokat a dalokat, amelyek egy generáció számára meghatározóak voltak, az energikus “Brother Louie”-tól kezdve az érzelmes “Atlantis Is Calling”-ig. Az este nem csupán egy nosztalgikus utazás lesz, hanem Thomas Anders folyamatos zenei relevanciájának bizonyítéka is. Új dalok is felcsendülnek a klasszikusok mellett, így a koncert egyedülálló keveréke lesz a múlt és a jelen zenei világának, amely biztosan elbűvöli a közönséget.

Thomas Anders szuperkoncert - 40 éves jubileumi Modern Talking koncert a Budapest Parkban!

Extra kérés a szervezők felé

Thomas Anders már néhány nappal a várva várt budapesti fellépése előtt érkezik a városba. Az egykori Modern Talking énekese nemcsak a színpadon, hanem a városban is felejthetetlen élményeket keres. A szervezők kérésére egy privát sétát terveznek számára a festői Duna-parton, ahol egy helyi idegenvezető Budapest történelmét és rejtett kincseit tárja majd elé naplementekor. A backstage-ben pedig a város feltörekvő fotóművészei által készített különleges képeket helyeznek el, amelyek Budapest kevésbé ismert, ám lenyűgöző arcát mutatják meg. Ezen felül a stábja egy exkluzív bor- és pezsgőkóstolót élvezhet, amelyet helyi borászatok és pezsgőpincészetek gondosan válogatott kínálatából állítottak össze.

Thomas Anders szuperkoncert - 40 éves jubileumi Modern Talking koncert a Budapest Parkban!

Szerezd meg a jegyed!

A dátum közeledtével egyre nagyobb izgalom övezi a koncertet. A koncert nemcsak egy mérföldkő Thomas Anders karrierjében, hanem egy olyan korszak ünneplése is, amely alapjaiban formálta a popzene hangzását. A Modern Talking zenéje kiállta az idő próbáját, a jubileumi koncert bizonyíték arra, hogy dalaik hatása és ereje mind a mai napig érezhetőek.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel érdemes időben megszerezni a jegyeket. Legyen szó a küzdőtéri jegyek tulajdonosairól, akik a színpad közvetlen közelében élvezhetik a show-t vagy a VIP teraszon helyet foglalókról, az este mindenki számára különleges élményt kínál.

A VIP jegyek exkluzív élményt nyújtanak, számos előnnyel, beleértve a jobb rálátást a színpadra, külön bejáratot, dedikált italpultokat és exkluzív mosdókat. A jegyek iránti óriási a kereslet, ezért érdemes minél előbb beszerezni, hogy senki ne maradjon le erről a történelmi eseményről.

Légy részese Thomas Anders különleges jubileumi koncertjének szeptember 14-én! Élvezd az időutazást, szerezz felejthetetlen emlékeket és ünnepeljük együtt a Modern Talking 40 éves fennállását!

Jegyek: https://www.budapestpark.hu/events/thomas-anders-20240914

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top