nlc.hu
Sztárok
Ázsia Expressz: Guszti odapörkölt Zsuzsinak

Ázsia Expressz: Dietz Guszti odapörkölt Laky Zsuzsinak

Guszti nem értett egyet Zsuzsival, pedig feleségének lett igaza!

Laky Zsuzsi minden autóst megkérdezett, annak érdekében, hogy minél gyorsabban tudjanak haladni a kapott feladatukkal. Zsuzsi még azokat is kérdezte, akiket Guszti szerint felesleges. Az egykori szépségkirálynő azonban nem engedett, és ennek köszönhetően hamar találtak is fuvart maguknak.

Ázsia Expressz: Guszti odapörkölt Zsuzsinak

(Fotó: Ázsia Expressz/videó)

Guszti ugyan ráförmedt feleségére, de később beismerte, Zsuzsi ügyes volt és vagány, aminek köszönhetően hamar lett fuvar.

Érzelmekkel túlfűtve telik az Ázsia Expressz versenye Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv párosa számára, hiszen a napokban nagy megdöbbenést okozott rengeteg néző számára egy, a sztárpár között lezajlott eset, mikor is a ketrecharcos csúnyán ráförmedt feleségére az egyik feladat teljesítése közben. 

Gusztáv bocsánatot kért, aki mellett felesége, Laky Zsuzsi is kiállt, és a kommentelőknek azt üzente, mindenki söprögessen a saját háza táján.

Bocsánatot kérek.. éhes és fáradt voltam, miközben kamerákkal loholtak a nyakamban 40 fokban, 70% páratartalomban. Sajnos belőlem ha úgy van kijön és semmi nem szorul belém, mondom még egyszer sajnos!

– mondta Guszti az eset kapcsán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top