nlc.hu
Sztárok
Sztárbox: Dóra Béla és a diéta

Sztárbox: Dóra Bélát kemény diétára fogták

Dóra Bélának bele kellett fogynia súlycsoportjába.

Az egész Sztárbox egyik legmegosztóbb figurája lép ringbe vasárnap este. Varga Viktort sokan szívesen kihívnák egy meccsre, a „megtiszteltetés”, hogy bokszolhat a polgárpukkasztó énekes ellen, Dóra Béla színészt érte.

Sztárbox: Dóra Bélának keményen kellett diétáznia

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

Dóra Béla a Fókusz stábjának mesélt felkészüléséről, és hogy számára leginkább azt volt a legnehezebb, hogy tartsa a diétát.

“Ez borzasztó. Ez volt talán a legnehezebb része a felkészülésnek. Az elején nem nagyon figyeltem oda a kajára, de a vége felé már nagyon-nagyon meg kellett húzni a nadrágszíjat. Semmi csoki, semmi alkohol, semmi tészta jellegű étel. Csirke, tojás, zöldségek” – mondta Dóra Béla.

Dóra Bélának és Kakuk Sárának az esküvője augusztusban volt. A pár már régóta együtt van, kislányuk 2021-ben született meg. A nagy eseményről csodálatos fotósorozat látott napvilágot Sára édesanyjának, Hadas Kriszta riporternek köszönhetően, aki jó néhány emlékezetes pillanatot megosztott követőivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top