nlc.hu
Sztárok
Szikora Róbert: „Én született jampi vagyok"

Szikora Róbert: „Én született jampi vagyok”

Az Adom a napom vendége volt Szikora Róbert, akiről rengeteg érdekességet megtudhattunk.

Szerdán is izgalmas vendéggel várta a nézőket az Adom a napom, ugyanis nem más, mint Szikora Róbert adta egy napját a stream nézőinek, majd beszélgetett az este folyamán Geszti Péterrel.

“Mai vendégem igazi popsztár. Nagyon kedveljük egymást, és mindig örülök, ha dumálunk, pedig legalább annyi minden választhatna el bennünket, mint ami összeköt. De nekem fontosabbak a kötelékeink, mint a falak, és a zenében mindannyian egymásra találhatunk. Istenem, mekkora nótái vannak, egyiket-másikat nem bánnám, ha én írtam volna! Elkértem a napját, és azt mondta, eljön, mert én hívtam. Nagy öröm és mondjuk ki, megtiszteltetés is, hogy vele beszélgethetek ezen a hűvös őszi szerdán” – konferálta fel Geszti Péter Szikora Robit, akiről többek között az is kiderült, hogy versenyszerűen teniszezett.

Szikora Róbert: „Én született jampi vagyok"

(Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori)

Szikora Róbert igazi csibésznek vallja magát:

“Született jampi vagyok… A butaság fel tud húzni. Nyitott vagy a jóra, de nem minden marhaságra. Azért van az ajtó, ablak, hogy kinyissuk, nyitottak legyünk, és amikor jön a ganajtúró akkor becsukjuk. Az a szellemi moslék, ami ellepi az univerzumot, ami ellepi a földet, minket. Ott be kell csukni az ablakot” – mondta Szikora Róbert.

A beszélgetés-részletet itt megnézhetitek:

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel töltik egy napjukat a sztárok, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top