nlc.hu
Sztárok
Tornóczky Anita ledobta a cukiságbombát

Tornóczky Anita olyan cuki fotót mutatott, ami még a sötét felhőket is elűzi

Tornóczky Anita egy fontos egészségügyi teendőre hívta fel a figyelmet szuperaranyos kutyafotójával.

Tornóczky Anita első gyermekét várja, és bár terhessége okozott a nyár során kihívásokat, nem is kérdés a boldogság, mellyel a babát fogadják majd. Mint kiderült, kisfiút hord a szíve alatt, akinek kedvéért természetesen a tempóból is visszavett és igyekszik a legkörültekintőbben vigyázni egészségére.

Mindez ugyanakkor cseppet sem befolyásolja Tornóczky Anita rajongását és őszinte elkötelezettségét kutyáival szemben. Az állatvédelmet hosszú évek óta kiemelten fontosnak tartó kismama ezúttal a kutyák fogmosásának fontosságára hívta fel a figyelmet és tette ezt olyan cuki fotóval, aminek láttán még az esős, felhős őszi nap is sokkal barátságosabbá válik.

„Bármilyen hihetetlen, itt az esti fogmosást várják. Nagyon sok kutyának gondja van a fogkőképződéssel és ki akarná altatni ezért a kutyát három-négy havonta? A megoldás a napi szintű fogmosás megfelelő eszközzel és körültekintően kiválasztott fogkrémmel, ami lehetőség szerint a mechanikus hatáson kívül, enzimmel is bontja a foguk felszínén lerakódott baktériumokat” – hívta fel a figyelmet a kutyusok fogápolásával kapcsolatos teendőkre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top