nlc.hu
Sztárok
Dér Heni: „Az biztos, hogy a sírig megyek”

Dér Heni: „Az biztos, hogy a sírig megyek”

Dér Heni soha nem ad fel semmit, és ugyanezt tervezi Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban szeptember 23-án startoló új évadában. Mi lesz, ha kiborul és elsírja magát? Vagy ha éppen Gyilkosnak választják? Állítja, akkor is tovább fog menni, ugyanis semmi sem zökkentheti ki annyira, hogy feladja. “Aki ismer, az tudja: lehet, hogy potyognak a könnyeim, de az biztos, hogy a sírig megyek” – jelentette ki.

Elmondása szerint végigizgulta a reality 1. évadát. Ami viszont az ő játékát illeti az új évadban, a következőképpen látja: “Mondanám, hogy nagyon menő leszek és nagyon stabil, de magamat ismerve én nagyon erősen és nagyon impulzívan tudok élni. (…) Egy ilyen izolációban, stresszhelyzetben, nyomásban én számítok arra, hogy lesznek olyan érzelmi kitöréseim, hogy biztos, hogy el fogom sírni magam bizonyos helyzetekben. De csinálni fogom és felállok, és ugyanúgy megyek tovább”.

Az énekesnő úgy véli, sokat segít az neki, hogy tudja: ez egy nagyon jó műsor, aminek súlya és komolysága van. “Ártatlanként biztos vagyok abban, hogy minden követ megmozgatnék, hogy megtaláljam a Gyilkosokat. Úgy gondolom, hogy elég jó a logikai rendszerem. Nagyon ügyesen szoktam kikövetkeztetni dolgokat, illetve elég jó az emberismerő képességem, de közel sem biztos, hogy ez beválik” – vélekedik.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top