nlc.hu
Sztárok
Demi Moore friss híreket közölt Bruce Willis állapotáról

Demi Moore friss híreket közölt Bruce Willis állapotáról

2022-ben jelentették be, hogy az akciószínésznél afáziát diagnosztizáltak, azóta visszavonultan él.

„A körülményekhez képest biztató állapotban van” – ezt mondta Demi Moore volt férje, Bruce Willis egészségi állapotáról.

A színésznő A szer (The Substance) című filmjének premierje miatt adott interjút Drew Barrymore-nak, és a mozi mellett szóba került volt férje is. A Deadline cikke szerint Demi Moore kitért arra is, hogy közös gyerekeiknek milyen kapcsolata van a 69 éves, afáziában szenvedő Willisszel.

„Azt mondom a gyerekeimnek, hogy úgy legyenek másokkal, ahogy vannak. Ne ragaszkodj ahhoz, hogy kik voltak ők régen vagy milyennek szeretnéd őket látni, hanem arra koncentrálj, hogy kik ők ebben a pillanatban.”

Demi Moore a "The Road to the Golden Globe Party"-n a Four Seasons Hotel Torontóban a 2024-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2024. szeptember 7-én Torontóban, Kanadában

Demi Moore a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2024. szeptember 7-én (Fotó: Earl Gibson III/Penske Media via Getty Images)

Demi Moore és Bruce Willis 1987 és 2000 között voltak házasok, három gyerekük született, Rumer Willis, Scout Willis és Tallulah Willis.

2022-ben jelentették be, hogy Willis visszavonul a színészettől, miután afáziát diagnosztizáltak nála. Egy évvel később a család közölte, hogy az egykori akciósztárnál demenciát is megállapítottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top