nlc.hu
Sztárok
Emilo felkészülése a Sztárban Sztár All Stars-ra

Jellinek Tina kiakadt: Ha Emilio nem vigyáz, beadja a válópert!

Teljesen kiborította a feleségét az énekes.

Emilio gőzerővel készült a héten a Sztárban Sztár All Stars 4. élő show-jára, amivel egyenesen az őrületbe kergette a feleségét. Jellinek Tina elárulta, annyira kiborította a férje, hogy inkább kiköltözött a kertbe.

“Emilionak a felkészülésétől már teljesen kivagyok idegileg. Én konkrétan egy hete kiköltöztem a kertbe egy sátorba, mert én nem bírom tovább. Amerre megy a házban, ordít, üvölt, svájci sapkában közlekedik. Legalább három felmosórudamat már kettétörte, mert léggitározott rajta. Alig várom, hogy túl legyünk ezen a héten, és végre a következő héten – ha továbbjut – valami csendesebb produkciót kapjon. Vagy egy lírai dalt, vagy bármit. De ha még egyszer kemény rockot fog nekem énekelni, akkor én beadom a válópert!” – fakadt ki. 

Emilio a múlt heti adásban Tunyogi Orsi bőrébe bújt, azzal azonban nem volt semmi problémája a nejének. “Az első produkcióját nagyon jól éltem meg. Egy hétig olyan volt, mintha a legjobb barátnőm lett volna. (…) Csajoskodott otthon, sminkelte magát, próbálta szokni, milyen az, ha az embernek nőként kell viselkedni. Kitömtem a mellét… Szóval azt teljesen jól viseltük. Olyan volt, mintha barátnős programokon vettünk volna részt” – mesélte Tina.

Emilio amúgy bevallotta: gyermekkori álma válik valóra a mostani produkciójával, ugyanis mindig is rocksztár akart lenni, most pedig, a Sztárban Sztár All Stars színpadán beteljesül ez a kívánsága.

A Sztárban Sztár All Stars vasárnapi adásában – akárcsak a szombatiban – négyes csoportokban küzdenek majd meg a versenyzők. Emilio Tolvai Renivel, Sipos Tomival és Vastag Tomi vív csatát, míg a másik csoportban Puskás Peti, Oláh Gergő, Orsovai Reni és Pál Dénes küzd meg a versenyben maradásért.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top