nlc.hu
Sztárok
Király Peti és Pulai Imre meccse a Sztárboxban

Sztárbox: kiütötte Király Petit az 56 éves Pulai Imre

Az idei Sztárbox harmadik adásában a férfi nehézsúly kategóriában Pulai Imre, olimpiai bajnok kenus és Király Peti, az Éjjel-Nappal Budapest egykori színésze csapott össze.

Már az első két menetben megmutatkozott az 56 éves sportoló erőfölénye. A harmadik menetben azonban a vezetőbíró úgy ítélte meg, hogy a 42 éves exsorozatsztár – akinek addigra már vérben úszott az arca, mivel nemcsak az orra vére eredt el, hanem az egyik szeme fölött is felszakadt a bőr – nem tudja folytatni a mérkőzést. Így Pulai – akinek az egyik edzője Bunyós Pityu – lett a meccs győztese.

Nagyon sokat készültem, 3 hónapja csinálom ezt a sportot. Minden nap volt kesztyűzés” – nyilatkozta a győzelem után az olimpiai bajnok, hozzátéve: megmutatta, hogy nem csak a húszéveseké a világ.

Pulai amúgy nagyon tudatosan bokszolt Király Peti ellen. A meccs után adott interjúban arról is beszélt, hogy az “ökölvíváshoz nemcsak két ököl kell, hanem agy is”. 

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top