nlc.hu
Sztárok
Ázsia Expressz: L.L. Juniorék cigány álnevet adtak a többi párosnak

Ázsia Expressz: L.L. Juniorék cigány álnevet adtak a többi párosnak

Hosszas hezitálás után úgy döntött Dárdai Blanka és L.L. Junior, hogy végül belevágnak az Ázsia Expressz minden képzeletet felülmúló kalandjaiba.

Az Ázsia Expressz harmadik hetén új páros csatlakozik a már két hete versengőhöz: L.L. Junior és Dárdai Blanka, akik a forgatás óta már nem alkotnak egy párt.

Ázsia Expressz: L.L. Juniorék cigány álnevet adtak a többi párosnak

(Fotó: TV2)

“Ez egy gyors döntés volt, hogy mi csatlakozunk a csapathoz, és meg voltunk róla győződve, hogy jól döntöttünk. Nagyon szeretnénk magunkat kipróbálni ismeretlen vizeken, úgyhogy minden erőnkkel azon vagyunk, hogy jól teljesítsünk a műsorban”

 

nyilatkozta Blanka a TV2-nek. L.L. Junior pedig azt is elárulta, a játékosok közül mindenki kapott egy cigány álnevet.

“Számunkra is titok volt az összes versenyző kiléte, egészen addig, míg a sajtótájékoztató meg nem történt, és be nem jelentették az idei játékosokat. Azonnal felmértük az erőviszonyokat. Cigányul mindenki kapott egy nevet, hogy ha olyan helyzet van, hogy nem tudunk egymással kommunikálni, akkor cigányul leadjuk a drótot egymásnak.”

Ördög Nóra is kifaggatta az újdonsült versenyző-párost: “Fel vagytok készülve erre?” – kérdezte, mire a rapper akkori, 18 évvel fiatalabb kedvese bátortalanul a következőket mondta: “Szerintem nem”. L.L. Junior azonban pozitívabban állt a kérdéshez: “Nagyon várjuk! Figyelj, ha Tilláék kibírják, meg a Buci! Szerintem ez egy óriási élmény.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top