nlc.hu
Sztárok
Curtis életmódot váltott

Curtis életmódot váltott: „Csak az alkohol elhagyásával 6 kilót fogytam”

Király Viktor az egyik legnagyobb motivációja.

Curtis az utóbbi időben nem volt megelégedve azzal, amit a tükörben látott, ezért eldöntötte, hogy változtatni fog. Mint kiderült, Király Viktor volt a legnagyobb motivációja a döntésben.

Már 6 kilót fogyott

„Végre elkezdtem! Augusztus 6-án gondoltam egyet, hogy változtatok az életmódomon. Első lépés az volt, hogy eldobtam az alkoholt.
A születèsnapomon volt az egyetlen kivétel amikor fogyasztottam alkoholt. Augusztus 6-án, induláskor majdnem 116 kg voltam amikor elindultam a változàs útjàn. Màr csak az alkohol elhagyásàval majdnem 6kg -tól szabadultam meg. Ma elkezdtem a súlyzós edzéseket is végre @matekovacs77 baràtommal és nagyon élveztem! Rettentő profi kezekben vagyok ami megkönnyíti ezt az időszakot nekem. Ki kell emelnem Király Viktor barátomat aki miatt elhatároztam magam, hogy változatok az életmódomon én is. Plusz motiváció volt az ő története. Az ő példája sok erőt ad és adott nekem!” – írta közösségi oldalán a rapsztár.

Curtis

Fotó: Schumy Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top