nlc.hu
Sztárok
Liptai Claudia kórházba került

Liptai Claudia kórházba került: „Semmihez sem hasonlítható fájdalommal jár”

A hétvégi Sztárban Sztár All Stars adásain még ott volt, de már ott is érezte, hogy valami nincs rendben.

Liptai Claudia ragyogott a Sztárban Sztár All Stars szombati és vasárnapi adásain, ám már akkor érezte, hogy kerülgeti a betegség. A posztjában azt írja, egy hete kezdődtek a fájdalmai, ám tudta, hogy kötelessége van, ezért a jóllétét háttérbe szorította erre a két napra. Mára viszont annyira elhatalmasodott rajta a fájdalom, hogy kórházba kellett szállítani.

Övsömörrel diagnosztizálták

„Az élet nem mindig habostorta. Tegnap még nem gondoltam volna, hogy a mai napot már egy kórház vendégszeretetében élvezem. A betegségem egy héttel ezelőtt kezdődött. A diagnózis: övsömör. Aki már átélte ezt a betegséget tudja, hogy döbbenetes semmihez sem hasonlítható fájdalommal jár. Sajnos a sima gyógyszerek nem hatottak eléggé. Őszinte leszek a hétvégi két élő műsorban néha voltak számomra embert próbáló pillanatok. De valahogy mi úgy működünk művészek, hogy bekapcsol a piros lámpa és az Adrenalin mindenen átsegít. De mára egyértelművé vált, hogy muszáj ezt komolyabb körülmények között gyógyítani” – írta posztjában a színész-műsorvezető, majd közölte a rajongókkal, hogy sajnos elmarad két előadása. 

Hozzátette, reméli, hogy hétvégén már ott lehet a Sztárban Sztár zsűriszékében.

Liptai Claudia

Fotó: Trenka Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top