nlc.hu
Sztárok
Pokorny Liától ezért kérnek szelfit a postások

Pokorny Liától ezért kérnek szelfit a postások

Pokorny Lia elmesélte, miért is olyan népszerű a postások körében.

Hétfőn nem más, mint Pokorny Lia adta egy napját az Adom a napom stream nézőinek. Pokorny Liáról többek között megtudhatjuk, mi volt az, ami meghatározta a gyerekkorát, de arról is mesélt, hogy népszerű szerepe miatt nagyon kedvelt a postások körében, akik mindig közös fotót szeretnének vele.

Pokorny Liától ezért kérnek szelfit a postások

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“Kedvenc helyszínemre érkeztünk, a postára. Most nem tudom, hogy ez megtörténik-e majd, de nagyon kedves urak és hölgyek kollégaként szoktak köszönteni, és mint kollégával szeretnének szelfizni. Bár lehet, hogy már megszokták, hogy itt vagyok, és ez most nem történik meg”

mesélte a színésznő. 

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a hétfői napját Pokorny Lia, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top