nlc.hu
Sztárok
Emilio produkciója a Sztárban Sztár All Stars-ban

Röhögőgörcsöt kapott Emilio produkciójától a Sztárban Sztár All Stars zsűrije

Kis híján kiestek a székeikből.

A Sztárban Sztár All Stars 4. élő-show-jában Emilio elsőként az AC/DC frontembereként, Brian Johnsonként zúzta szét a stúdiót. Ám mivel a négyes csoportjából nem jutott be a TOP12-be, tovább kellett küzdenie a versenyben maradásért. Második produkcióként az ausztrál tinisztár, Tones and I bőrébe bújva lépett újra színpadra és adta elő a Dance Monkey című számot.

A hatás nem maradt el Emilio produkciója láttán: a Sztárban Sztár All Stars zsűrije röhögőgörcsöt kapott, az ítészek kis híján kiestek a székeikből.

“Olyan voltál, mint a 8. törpe, akit lehagytak, mert behéliumozott és soha többé nem találta meg az előző hetet. Ne haragudj, én vinnyogtam! (…) Igazad van Tilla, mert vannak, akik utánoznak, és van az Emilio” – jegyezte meg az énekesről Liptai Claudia sűrű hahotázások közepette.

“Én odavagyok! Az elejétől az utolsó pillanatig tetszett, ráadásul volt egy pillanat, amikor már elkezdted te is élvezni. (…) Zseniális volt, nagyon jót nevettünk, és még pontos is volt a produkció” – értékelte kacagva Stohl András.

Emilio végül nem jutott be a TOP12-es mezőnybe, véget ért számára a verseny, akárcsak Orsovai Reni számára.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top