nlc.hu
Sztárok
Sztárbox: neki szurkolt Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik ennek a celebnek szurkolt a Sztárboxban

A magyar futball-válogatott csapatkapitánya is nézte a harmadik élő adást.

Vasárnap volt a Sztárbox harmadik adása, amelyben ezúttal a férfi könnyűsúly, középsúly és nehézsúly kategória versenyzői csaptak össze. Az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Törőcsik Dani ma már tetoválóművészként dolgozik, ráadásul hatalmas sikereket ért el a szakmában viszonylag rövid idő alatt – ő is indult az RTL sportműsorában, Veréb Tamással csapott össze a ringben.

A meccset végül Törőcsik Dani nyerte, miután a színész nem tudta folytatni a küzdelmet.

Az RTL, Sztárbox 2. évadának harmadik mérkőzése a Riz Levente Sportcsarnokban (Fotó: Trenka Attila)

Az RTL, Sztárbox 2. évadának harmadik mérkőzése a Riz Levente Sportcsarnokban (Fotó: Trenka Attila)

A focista is szurkolt a barátjának

Rengeteg ismerős arc szurkolt a tetoválóművésznek a helyszínen, ám akadt egy híresség, aki a közösségi oldalán is a követői tudtára adta, hogy kiért szorít. Szoboszlai Dominik – nyilvánvaló okok miatt – nem tudott ott lenni a sportcsarnokban, ám egy Instagram-történetben jelezte, hogy a barátjának, Törőcsik Daninak kell megnyernie a meccset.

Szoboszlai posztja

Fotó: Instagram

Szoboszlai Dominik és Törőcsik Dani barátsága nem újkeletű, a tetováló ugyanis többször is varrt már a focistának. Nemrég nagyjából három napot töltött Liverpoolban, ahol egy, a sportoló számára igen fontos tetoválást készített el neki. 

„Onnantól kezdve, hogy megszületett, elkezdett focizni, és amilyen mentalitással ő megy ezen a rögös, de nagyon sikeres úton. Ezt szerette volna képekben magára varratni, úgyhogy igazából egy történetet mesél el balról jobbra a tetoválás, egészen a születésétől ki tudja, meddig, a csillagokig – amit el lehet érni, igazából ezt akarja szimbolizálni”mondta korábban Törőcsik, és azt is elárulta, 20-22 órába telt megcsinálni a tetoválást. 

„A kikapcsolódás neki is fontos, mégiscsak össze van zárva velem három napon keresztül. Ez még a világ két legjobb barátjának is sok, főleg öt és fél centire egymás fejétől, mert ugye pont a mellkasára csináltam a tetoválást. Nagyon laza, baráti beszélgetések voltak. Sok mindenről beszélgettünk, de nem egy ilyen faggatózós három nap volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top