nlc.hu
Sztárok
Zsigmond Angi fogyása

Zsigmond Angi 39 kilósan jött haza az Ázsia Expressz forgatásáról

Zsigmond Angi belefogyott az Ázsia Expresszbe.

Az Ázsia Expressz nagyon megterhelő, hiszen a játékosoknak maguknak kell fuvart, szállást és élelmet szerezniük, közben pedig egész nap rohangálnak egyik helyszínről a másikra és fizikailag is megterhelő feladatokat teljesítenek.

Zsigmond Angi 39 kilósan jött haza az Ázsia Expressz forgatásáról

(Fotó: TV2/Sajtószoba)

Zsigmond Angi arról beszélt, hogy ők párjával, Mészáros Bendével nem foglalkoztak azzal, ha a másik kicsit felemelte a hangját, mert csak a cél lebegett mindkettejük szeme előtt.

“Mi 8 kilót fogytunk. Én 39 kilósan jöttem haza”

 

– szúrta ki a story.hu.

Zsigmond Angi–Mészáros Bende duó nyíltan beszélt a verseny alatt mindvégig arról, hogy idegesíti őket Béres Anett és Sáfrány Emese párosa.

“Jó lenne, hogyha nem hallaná meg a fülem, hogy rám rakják ezt a nyomorékoskodást – már bocsánat –, meg azt, hogy lány vagyok és »fúj, egy kis szar ment a körmöm alá«. Én ezektől kivagyok. Légy szíves, állj arrébb három lépéssel! Ne nyavalyogjál! Ne mondjad nekem, mert fel fogsz ezzel idegesíteni. Ha meg tudod, hogy nem szereted a szart, akkor ne gyere ebbe a műsorba!”fogalmazta meg kemény véleményét Angi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top