nlc.hu
Sztárok
Bobby Ewing, alias Patrick Duffy két magyar étteremben is feltűnt az elmúlt napokban

A Dallas Bobbyja két magyar étteremben is feltűnt az elmúlt napokban

Milliók imádták a Dallasban, és Patrick Duffy azóta is aktív színészként. Most éppen Magyarországon tartózkodik, és több hazai városban is felbukkant már. Két kiváló étteremben is!

Patrick Duffy, vagy ahogy itthon a legtöbb tévénéző ismeri, Bobby Ewing ismét Magyarországon van. Kereken egy éve, 2023 szeptemberében is hazánkban tartózkodott, amikor is a Lepattanó című romantikus sportvígjáték forgatták itthon. Az elkészült filmet most mutatták be a miskolci CineFesten, ahol a filmfesztivál díszvendége volt a 75 éves korában is aktív színész.

Miskolcon már múlt héten együtt fotózkodott vendéglátóival a Végállomás étteremben, ahol barátnőjével, Linda Purl színésznővel járt. Mint írtuk, a magyar hideg ízelítők után „hortobágyi húsos derelyét rendeltek, de nem hagyták ki a parmezános bundában sült mangalicasteaket és a napon szárított paradicsomos gnocchit sem. Végül desszertet is evett a színészpár, zárásként pedig birspálinkával koccintottak”.

Patrick Duffy a miskolci Végállomás bisztróban

Kép forrása: Végállomás bistro&wine Facebook

Hétfő este aztán egy budai étterem, a Zazie Bistro&Bar tett ki képet, amelyen a színész és az étterem séfje, Bíró Dániel is szerepel. Az IN.hu magazin híradása szerint Patrick Duffy választása az étlapról két igazi őszies fogás, zellerkrémleves volt vadkörtével és lestyánnal, valamint négygombás tagliatelle. 

Számos hazánkba érkező külföldi sztár csak ötcsillagos luxusszállodák éttermeiben vagy nemzetközi konyhát vivő éttermekben eszik, ezért is öröm látni, hogy két olyan helyen étkezett Patrick Duffy és párja, ahol olyan magyar ételeket kóstoltak, mint a hortobágyi vagy a mangalica és persze a jó magyar birspálinka!

Olvasd el a Bíró Dániellel készült interjúnkat is! „Ha nincs a kungfu és apám elvei, egy elkényeztetett hülyegyerek lennék”

Patrick Duffy mellett Balra Bíró Dániel séf és az étterem dolgozói

Patrick Duffy mellett Balra Bíró Dániel séf és az étterem dolgozói / Kép forrása: ZAZIE Bistro&Bar Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top