nlc.hu
Sztárok
Geszti Péter Náray Erikáról: „megkóstolta az élet"

Geszti Péter Náray Erikáról: „Megkóstolta az élet”

Náray Erika elbűvölte Geszti Pétert, akiről nagyon elismerően nyilatkozik a műsorvezető. Kedden az énekesnő adja egy napját az Adom a napom legújabb epizódjában.

Geszti Péter kedden Náray Erikával beszélget, akinek egy napját kísérhetjük végig az Adom a napom legújabb epizódjában. A műsorvezető elismerően nyilatkozik az énekesnőről, akit nagyon tisztel azért, mert minden nehézség ellenére, pozitív tudott maradni.

Geszti Péter Náray Erikáról: „megkóstolta az élet"

(Fotó: VIASAT3)

“Mai vendégemet, a színésznőt, a jazz énekesnőt szerintem az is ismeri, aki nem ismeri, hiszen vitán felül övé Magyarország legismertebb női hangja.  Szeretem benne, hogy nála a pohár mindig félig tele van, pedig azért őt is megkóstolta az élet. Én meg bele akartam kóstolni egy napjába.”

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a keddi napját Náray Erika, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top