nlc.hu
Sztárok
Hosszú Katinka a Dancing with the Stars-ban

Hosszú Katinka ezért vállalta el a Dancing with the Stars-ban való szereplést

Olimpiai bajnokunk először szerepel kereskedelmi csatorna show-műsorában.

Mint arról beszámoltunk, október 26-án indul a Dancing with the Stars 5. évada, amelyben Hosszú Katinka is parkettre lép. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó elárulta, miért mondott igent a táncos show-műsorban való szereplésre.

“Én azért örültem ennek a felkérésnek, hogy benne legyek a Dancing with the Stars-ban, mert imádok táncolni. Ezt valószínűleg sokan még nem tudják. Bár nem tudok táncolni és soha nem is vettem táncórákat. Az egyetlen alkalom, amikor táncoltam, vagy megtanultam egy táncot, az akkor volt, amikor az esküvőmre készültem. Úgyhogy én tényleg azt hiszem, hogy a nulláról fogok indulni. Nagy kihívás lesz nekem ez a műsor. Ezért is vállaltam el, mert szeretem a kihívásokat” – vallotta be.

Hosszú Katinka és táncpartnere, Suti András - Fotó: Sajtószoba

Hosszú Katinka és táncpartnere, Suti András – Fotó: Sajtószoba

Hosszú Katinka táncpartnere Suti András, a latin-amerikai táncok professzionális kategóriájának magyar bajnoka. Az úszónő nagyon örül annak, hogy vele táncolhat: “Igazából így az elmúlt évadokból úgy gondoltam, hogy mi passzolnánk, úgyhogy nagyon örülök, hogy végül ő lett a párom. Még nem kezdtük el a próbákat, de hamarosan beleállunk a táncpróbákba és akkor meg aztán kiderül, gondolom, hogy megy nekünk a tánc közösen.”

Bevallotta, nem csak a tánc lesz számára kihívás. “Úgy gondolom, hogy nekem ebből a műsorból elég sok kihívás lesz, hiszen azért vannak a műsorban, akik énekelnek, vagy színészek, vagy műsorvezetők, tehát a reflektorfényt úgy gondolom, jobban tudják kezelni, mint mondjuk én, akinek egy élő-műsorban kell majd egy táncot előadni, az nekem alapból egy nagyon nagy kihívás lesz. Emellett meg kell tanulnom táncolni, úgyhogy lesz bőven kihívás ez idő alatt” – mondta elöljáróban Hosszú Katinka, aki a céljairól is beszélt a TV2Play-en közzétett miniinterjúban.

“Nekem az a célom, hogy jól érezzem magam, és szerintem nekem az elején ez is kihívás lesz, hiszen tényleg egy nagyon új közegben leszek és egy nagyon új dolgot kell megtanulnom, és azért nem vagyok hozzászokva, hogy nagyon sokan néznek egy olyan dolgot tőlem, amiben nem vagyok jó. Úgyhogy azt hiszem, hogy ha élvezni fogom a műsort, az már nekem nagyon nagy szó lesz” – fogalmazott.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top