nlc.hu
Sztárok
L.L. Juniorék vitája az Ázsia Expresszben

Csúnyán összeugrott L.L. Junior és párja az Ázsia Expresszben

Elfajult a vitájuk szálláskeresés közben.

Először keresett éjszakai szállást az Ázsia Expresszben a versenyhez újonnan csatlakozó páros, L.L. Junior és barátnője, Dárdai Blanka, ám mindez veszekedésbe torkollt. A nyílt utcán ugrottak egymásnak az éjszaka közepén, mivel a rappernek nem tetszett, hogy a párja is ki akarja venni a részét a szálláskeresésben, hogy minél előbb fedél legyen a fejük felett. Folyamatosan azt hangoztatta Blankának, hogy alkalmazkodjon a Fülöp-szigeteki kultúrához, és ne ő ugráljon, sőt harsány se legyen, majd ő megoldja, mivel ez a férfi dolga, ám ennek ellenére nem nagyon csipkedte magát L.L. Junior, hogy minél hamarabb szálláshoz jussanak. Barátnője ennek párszor hangot is adott, ettől pedig még ingerültek lett a rapper. Folyamatos vitájuktól csak úgy zengett a környék.

Összeugrottak a szerelmesek a nyílt utcán - Forrás: TV2 / Ázsia Expressz - videó

Összeugrottak a szerelmesek a nyílt utcán – Forrás: TV2 / Ázsia Expressz – videó

“Össze-vissza vagyunk, nem vagyunk szinkronban. Hagy irányítsak én!” – szúrta le a párját a rapper, aki azt is kifogásolta, hogy miért Blanka köszön be először a házakba szálláskereséskor, miközben egy férfinak kellene. “Fáradt vagyok baba, és te nem lehetsz hangosabb egy férfival, mint én. (…) Nem bírsz csöndben maradni, csak csinálod! Tényleg elegem van ebből, hadd csináljam!” – akadt ki L.L. Junior, mire a párja leoltotta: “Laci! Elég legyen belőled! (…) Mi az, hogy nem vagyunk szinkronban?! Engem lekussoltatsz és azt mondod, hogy csinálod, de nem csinálod!”

A rapper azzal indokolta, hogy még nincs szállásuk, hogy vitatkozva nem lehet szállást keresni. “Nem tudod előadni magadat egy férfinak, mert ez más kultúra. Legalább ezt tanuld meg ebből az országból! (…) Ha látja, hogy ilyen nagy szád van, egyik sem fog beengedni!” – teremtette le a barátnőjét, aki már nem bírta cérnával L.L. Junior téblábolását. 

“Azt mondta: <<majd ő megy, mivel ő a férfi; késő este van, és biztos, hogy ő majd talál szállást.>> Én meg azt láttam, hogy ez egy tök jó terv: <<Menjél nyugodtan előre, mint férfi!>>, de ő csak megyegetett. Nem bírom azt nézni, hogy egy helyben állunk, úgyhogy már 10 órája nem fürödtem és nem ettem” – magyarázta utólag az összetűzésüket a kamerák előtt Dárdai Blanka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top