Eke Angéla elárulta, miért vonul vissza

N.O. | 2024. Szeptember 18.
Eke Angéla közösségi oldalán tudatta, hogy visszavonul.

Eke Angéla úgy érzi, szüksége van egy hosszabb szünetre, a közösségi oldalán tudatta a rajongóival, hogy visszavonul – szúrta ki a Blikk.

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

“EZ NEM BÚCSÚ CSAK EGY HOSSZÚ MÉLY BELÉGZÉS. Kedves színházba járó Közönségem! Úgy döntöttem, hogy ezt a színházi évadot kihagyom. Szellemi, testi értelemben egy minőségibb emberré szeretnék válni, és ehhez épp a legelemibb részemtől válok meg egy időre, ami a színház. Hiszem, hogy a nehéz döntést egy saját magammal való kemény munkás és alkotói inspirációval teli év követ. Szinte kivétel nélkül aggódó üzeneteket kaptam a külvilágtól az utóbbi időben “Mi baj történt Angéla?” Szerencsére nem történt baj, csak ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy baj esetén lépünk meg nagy döntéseket. Mindenkinek járna, hogy legalább egyszer magát válassza, hogy aztán többet tudjon visszatenni a közösbe. Nem teheti meg mindenki, hogy kichekkoljon 1 évre, gondolják sokan, de én sem nyaralni fogok ám, hiszen nekem is kell pénzt keresni, fogok dolgozni, de vállalva minden anyagi és szakmai kockázatot máshova helyezem magam” – írta Eke Angéla.

Eke Angéla az utóbbi időben főként a Trojka Színházi Társulás előadásaiban és a Szkéné Színház volt látható, de modell munkái is voltak az elmúlt időszakban, ahogy egy-egy tévéfilmben is szerepet kapott.

Exit mobile version