nlc.hu
Sztárok

Eke Angéla szerepe

Ilyen gyönyörű menyasszony volt Eke Angéla

Mesés ruhát választott a nagy napra.

A Valami Amerika című sorozatban minden a feje tetejére áll, amikor az Eke Angéla által alakított Yvettet oltár elé vezetik. A színésznő a jelenetre ugyanolyan izgalommal készült, mintha a saját esküvője lenne. „Nem tudom, hogy majd mikor lesz az én saját esküvőm, de mindenesetre ez az esküvői élmény, ami a Valami Amerika-forgatáson volt, az biztosan örökre velem marad”nyilatkozta a sztár a Fókusznak, majd így folytatta. 

Eke Angéla

Eke Angéla a sorozatban (Fotó: RTL)

„Az esküvőre való készülés ugyanolyan izgalommal járt, mint egy valódi esküvő… Esküvői ruhákat próbálgattam és óhatatlanul az ember ilyenkor fényképezi magát a különböző esküvői ruhákban. Otthon meg is mutattam a barátomnak… teljesen elkapott ennek az egésznek a láza” – vallotta be Eke Angéla, aki a sorozatban Balázsnak – akit Király Dániel alakít – készül kimondani az igent. A két színész az egyetemi évek óta ismeri egymást, ráadásul mindketten egy napon, december 5-én születtek. „Az esküvő forgatása az egyik legfontosabb volt számomra, legszebb emlékként maradt meg. Gyönyörűen volt feldíszítve a kert, a saját esküvőmet is valahogy így képzelem el, egyébként még kevesebb emberrel” – vallotta be a sorozat Balázsa. 

Eke Angéla

Eke Angéla (Fotó: Trenka Attila)

Eke Angéla egyébként a napokban töltötte be a 37. életévét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top