nlc.hu
Sztárok
Németh Kristóf Bódy Sylvi karjaiban omlott össze

Fort Boyard: Németh Kristóf Bódy Sylvi karjaiban omlott össze

A Fort Boyard – Az erőd következő részében a sztárok újra a saját tűrőképességük határait feszegetik.

“Amelyik csapat, több aranyat gyűjt, automatikusan továbbjut, a másik csapattól automatikusan elbúcsúzunk” – mondta Istenes Bence. A Fort Boyard – Az erőd következő része sem lesz izgalmaktól mentes. Németh Kristóf például Bódi Sylvi karjaiban omlik össze egy feladat közben, Sylvi pedig nyugtatja a színészt.

Fort Boyard: Németh Kristóf Bódy Sylvi karjaiban omlott össze

(Fotó: RTL)

Németh Kristóf eddig nagyon ügyesen vette az akadályokat. Az erőd ura kihívta párbajra, céllövésben, ami testhezálló volt, hiszen kiderült, hogy a Batárok közt egykori színésze háromszoros országos bajnok sportlövészetben. Némethnek sikerült jobb eredményt elérnie, mint az ellenfelének, így megszerezte a kulcsot csapatának.

Gyerekek, ez egészen elképesztő volt. Találkoztam a nagyúrral, aki párbajra hívott, ráadásul egy olyan dologban, amiben én elég jó vagyok: célba kellett találni. Nagyon jót lőtt az általa felkért játékos, egy hetest… és én még jobbat

– mondta Németh Kristóf.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top