nlc.hu
Sztárok
Náray Erika: "Ha őt boldognak látom, akkor én boldog vagyok"

Náray Erika: „Ha őt boldognak látom, akkor én boldog vagyok”

Náray Erika kislányával való kapcsolatáról is mesélt Geszti Péternek az Adom a napom műsorában.

Náray Erika Geszti Péternek többek között kislányáról, Kamilláról is beszélt, aki egy éve él külföldön.

“Nekünk a család nagyon szűk, mert vagyok én, a Kamillával, Kamillának van az apukája révén – mi elváltunk az apukájától – egy rokonsága. Azt szeretnénk, hogy a Kamillának jobb legyen, még nagyobb családja legyen”mondta a stream-ben Náray Erika, majd Geszti Péterrel is beszélgettek a színésznő lányáról, aki egy éve költözött Berlinbe.

Náray Erika stream

(Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori)

“Ha őt boldognak látom, akkor én boldog vagyok. Nagyon nehéz, nyilván, de tudom, ha itthon lenne, és ha nem alakulnának a dolgai olyan jól – amik egyébként azt látom, hogy nagyon jól alakulnak –  a párjával Berlinben, az sokkal rosszabb lenne, hiába lenne itthon” – mondta Náray Erika Geszti Péternek.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel töltik a napjukat a sztárok, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top