nlc.hu
Sztárok
Pokorny Lia: “Ez egy veszélyes jószág, ez a kedvesség”

Pokorny Lia: “Ez egy veszélyes jószág, ez a kedvesség”

Geszti Péter vendége Pokorny Lia volt az Adom a napom műsorában. A nap folyamán és az esti beszélgetés alatt is sok mindent megtudhattunk a színésznőről.

Pokorny Lia volt az Adom a napom vendége, akiről sok mindent megtudhattak a nézők, többek között beszélt fiával való kapcsolatáról, a túrázás iránti szeretetéről, este pedig Geszti Péternek arról is, hogy néha már ő is úgy érzi, túlzottan kedves, ami nem feltétlenül jó dolog.

Pokorny Lia: “Ez egy veszélyes jószág, ez a kedvesség”

(Fotó: VIASAT3/Fábián Bori)

“Én kedves vagyok alapvetően, de én azt tudom, hogy ebből nagyon sokat kellett lefaragni, mert azt is figyeltem, hogy ebben mennyi a megfelelés. Nyilván a barátaimmal sokkal könnyebb feloldódni vagy akiket ismerek, de ez egy veszélyes jószág, ez a kedvesség. Mert tudod, rád is ragadhat ebből egy csomó manír, vagyis rám, szóval ebből még mindig kell csipkednem” – mondta Pokorny Lia.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel töltik napjaikat a sztárok, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top