nlc.hu
Sztárok
Csalás az Ázsia Expresszben? - megszólalt a műsor producere

Csalás az Ázsia Expresszben? – megszólalt a műsor producere

Több furcsaságot is észrevettek a nézők az Ázsia Expressz adásaiban és rögtön csalást kiáltottak! A kép azonban sokkal árnyaltabb annál, amit gondoltak.

A szemfüles nézők rendszeresen csalást kiáltanak az Ázsia Expressz műsorában, ha egy sofőrt vagy egy autó rendszámát felismerik a korábbi részekből. A kialakult helyzet kapcsán megszólalt a műsor kiemelt kreatív producere, Katona Andor, aki rögtön megnyugtatott mindenkit, hogy szó sincs csalásról, csupán a körülmények nem mindig tették lehetővé, hogy megörökítsenek minden egyes autót.

Ázsia Expressz

(Forrás: TV2 Sajtószoba)

Hogy mik is pontosan ezek a körülmények? Arról ő maga vallott a Story magazinnak:

„Egyszerűen arról van szó, hogy néhányan, akik a szereplőknek segítenek, nem szeretnék, ha felvétel készülne róluk. Ezért ilyenkor a korábbi fuvarok alkalmával készített vágóképeket használjuk. Ez az oka annak, hogy van, akit nem csak egyszer látnak a nézők autót vezetni. Hasonló a helyzet a visszatérő rendszámtáblákkal is. Az operatőrnek ritkán van lehetősége kívülről felvételt készíteni az autóról, ezért használunk többször általános vágóképeket autókról” – árulta el. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top