nlc.hu
Sztárok
Geszti Péter Ember Márkról: "Biztosan őrült napjai lehetnek..."

Geszti Péter Ember Márkról: „Biztosan őrült napjai lehetnek…”

Ember Márk adja oda egy napját a mai napon Geszti Péternek. Egy napja pedig nagyon izgalmasnak ígérkezik, hiszen a híresség rengeteg mindent csinál.

Az Adom a napom mai adásának vendége nem más, mint Ember Márk, akinek Geszti Péter véleménye szerint biztosan pörgős napjai lehetnek, ugyanis karrierje fénykorát éli.

Fotó: Viasat3

Fotó: Viasat3

„Mai vendégemnek, ahogy mondani szokták, momentuma van. A nagy pillanatok korszakát éli: izgalmas prózai és énekes szerepek több színházban, filmes és sorozatkarakterek, tévés műsorvezetés – ez mind megvan neki. Érdekel, hogy csinálja és hogyan hat rá mindez, már csak azért is, mert több dalomat is énekelte különböző színpadokon. Biztosan őrült napjai lehetnek, gondoltam, és elkértem közülük egyet. Ő csütörtököt mondott: ezt a csütörtököt.”

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját szeptember 19-én, csütörtökön Ember Márk, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top