nlc.hu
Sztárok
Így érzi magát Ember Márk a neki szánt kommentek miatt

Így érzi magát Ember Márk a neki szánt kommentek miatt

Ember Márkon van a sor, hogy odaadja egy napját az Adom a napom nézőinek.

Az Adom a napom szeptember 19-ei epizódjának vendége nem más, mint Ember Márk. A színész a stream videókban már őszintén beszélt arról, hogy hogyan próbált meg segíteni az árvíz miatt bajbajutottakon, később pedig mesélt arról is, hogy milyen hatással vannak rá a nézői kommentek. Mint mondta, sajnos nem tudja elengedni őket, így sokszor nagy hatást gyakorolnak rá a kedves vagy éppen a nem túl kedves szavak.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Példaként fel is elevenített egy hozzászólást, amit akkor kapott, amikor megkapta az első szerepét az egyik kereskedelmi csatornának a sorozatában. Bár Márk véleménye szerint ekkor még alig ismerték, mégis rögtön jöttek már a negatív hozzászólások a szereplését illetően, mondván: eladta a lelkét. 

“Ott volt a komment, hogy: “de kár érted Ember Márk” – írta valaki, mert hogy elmegyek egy kereskedelmi csatornához egy napi sorozatba. És akkor volt az, hogy én feladom meg eladom a kultúrát meg a színházat. Egyrészt nagyon meg is viselnek, másrészt nagyon rá is vagyok függve ezekre a kommentekre. Engem nem nyugtat meg, ha látok egy minősíthetetlen Facebook profilt és az kommentel. Mindig érdekel, hogy mi volt a gondolta.” – árulta el.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját szeptember 19-én, csütörtökön Ember Márk, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top