nlc.hu
Sztárok
Kiderült, mely sztárokkal indul útnak Sváby András új műsorában

Kiderült, mely sztárokkal indul útnak Sváby András új műsorában

Rengeteg izgalmas saját gyártású műsorral indul az őszi szezon a Viasat3-on. Sváby András is egy rendhagyó, új formátummal jelentkezik majd a nézőknek.

Október 7-én 19 órakor új saját gyártású műsor debütál a VIASAT3-on, hiszen érkezik az Útközben elmeséled – Csavargások Svábyval.

Fotó: : VIASAT3/Udvardi Attila

Fotó: : VIASAT3/Udvardi Attila

A road movie elemekkel tűzdelt talkshow nemcsak Magyarország tájaira kalauzolja el nézőit, de rengeteg izgalmat is tartogat: Sváby András és meghívott sztárvendége a modern technikát hátrahagyva lakókautóba ül, és kétnapos utazásra indulnak, ahol a kalandok mellett a baráti beszélgetéseké lesz a főszerep.

A műsorvezető vendégei Alföldi Róbert, Geszti Péter, Falusi Mariann, Kajdi Csaba Cyla, Lakatos László, Rubint Réka, Szabó Győző és Szilágyi Liliána lesznek, de természetesen Karcsika, a formátum négylábú sztárja is velük tart. Gyönyörű tájak, őszinte pillanatok, kihívások, tábortűz, főzés, lakókocsi, semmi kütyü – erre számíthatnak a műsorban nézők.

“Ez nem egy „sima” autós interjúzós műsor lesz, ugyanis nagyon érdekes helyszínekre is elviszem majd a vendégeimet. Tehát nem csak a kocsiban fogok velük beszélgetni. Lesz olyan például, akit gyermekkorának az egyik meghatározó helyszínére viszem majd el, illetve aki nyitott rá, azt majd szívesen kimozdítom valamilyen programmal a komfortzónáján kívül is. Meglepetésekből tehát nem lesz hiány a műsorban, legyen szó akár személyekről, szituációkról vagy helyzetekről.” mondta korábban a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top