nlc.hu
Sztárok
Konfliktusba került a TV2-vel Tóth Gabi, eldöntötte: mostantól változtat

Konfliktusba került a TV2-vel Tóth Gabi, eldöntötte: mostantól változtat

Tóth Gabi összerúgta a port a TV2-vel, mivel egy öngyilkosságról szóló riportban promózták nyilatkozatával a Sztárban sztárt, erről pedig mit sem tudott.

Tóth Gabi teljesen ledöbbent azon, hogy a TV2 egy olyan riporthoz használta fel a nyilatkozatát, amelyet ő maga ha előzetesen látta volna azt, sosem hagyta volna jóvá.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Egy székesfehérvári tinédzser öngyilkosságáról közölt riportot néhány hete a TV2 Tények Plusz című magazinműsora, amelyben Tóth Gabi is megszólalt, mondván, van tapasztalata abban, mikor valakit kiközösítenek. Őt is rengeteg bántás éri például az internetezők részéről. Nem meglepő fordulat tehát, hogy pont tőlük érkezett az újabb kritika, a rajongók ugyanis nehezményezték, hogy a riport nagyjából 3,5 percet szánt a tragédia részletezése, ezt követően a maradék időben a Sztárban sztár All Starst promózták az énekesnővel. 

Rá is zúdult rögtön a nép haragja emiatt az énekesnőre, aki állítja: semmit nem tudott arról, hogy ilyen formában fogják közölni az anyagot,ő csak fel akarta hívni a figyelmet a zaklatás, a kiközösítés veszélyeire a riportban.

“Csak és kizárólag ez volt ebben a témában. Esküszöm, nem magyarázkodom, nem tudtam erről. Annyira mély a téma, hogy nem is gondoltam arra, hogy e mellé bevágnának egy Sztárban sztár-os témát. Most engem hurcoltok meg egy olyan dologért, amiről konkrétan nem nagyon tudtam. Arról tudtam, amit én nyilatkozom, de hogy utána annak milyen anyag lett a vége, azt az elmúlt húsz évben sohasem küldik el. Ez mindig is így volt csatornától függetlenül. Utánajárok ennek a témának, istenemre mondom, soha az életben nem használnék ilyenre promóciót. Ez rajtam biztosan nem múlott, nem csinálnék ilyet” – mondta el közösségi oldalán az énekesnő. 

Jó tanulság számomra is, és mostantól elkérem az anyagokat akkor is, ha nem akarják odaadni! Max akkor nem nyilatkozom többet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top