nlc.hu
Sztárok
Oláh Gergő házasságáról: „Ha nem a bibliai alapelvek szerint élnénk az életünket, rég elváltunk volna”

Oláh Gergő házasságáról: „Ha nem a bibliai alapelvek szerint élnénk az életünket, rég elváltunk volna”

Az énekes házasságában is előfordultak már hullámvölgyek, azonban Isten segítségével képesek túllendülni a problémákon. Ez tartja össze házasságukat.

Oláh Gergő 35 évesen már 5 gyermek büszke édesapja, feleségével pedig 18 éve alkotnak egységet a házasság szentségében. Bár mindketten beismerik, hogy a házasság kemény munka, mégis szeretnék, ha tudnák az emberek, hogy túl lehet lendülni a problémákon, méghozzá nem is akármilyen módszerrel. Nem sok kell hozzá, csak egy kis hit.

Fotó: Oláh Gergő / TV2

Fotó: Oláh Gergő / TV2

„A boldog házasságnak nem egy titka van, hanem számtalan. Nem azt mondom, hogy a miénk tökéletes, hiszen az elmúlt 18 évben számos nehézséggel kellett megküzdenünk, azt viszont tudom, mi tartja össze a frigyünket. Az Úr! Ha nem a bibliai alapelvek szerint élnénk az életünket, rég elváltunk volna. A hitünk viszont rendíthetetlen! Isten áll a házasságunk középpontjában, általa hordozzuk el egymás hibáit” – vallotta be őszintén az énekes, hozzáfűzve: rengeteget imádkoznak otthon.

Az ötgyermekes édesapa nagyon élvezi, hogy népes a családjuk, arra azonban mindenképpen szeretne ügyelni, hogy kellő értékeket adjon át gyermekeinek.

„Sokan kérdezik, milyen az élet ennyi gyerekkel. A negyedik születése után azért megéreztük ennek a súlyát, az ötödiket viszont már észre sem vettük. Hatodik gyerekre azonban nem vállalkoznánk! Amilyen nagy áldás, olyan nagy felelősség is szülőnek lenni. A legnagyobb nehézséget számomra például az jelenti, hogy a mai korban, a rohanó világban olyan értékeket adjak át a gyerekeimnek, amikben annak idején én is felnőttem. Az alázat, a tisztelet, az őszinteség elengedhetetlen. Ugyanakkor pontosan azt a mintát sem tudom követni, amit én láttam a szüleimtől, hiszen a korral, a mai trendekkel is lépést kell tartani”  – részletezte Gergő a Story magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top