nlc.hu
Sztárok
Úszómester lett Száraz Dénes

Nem kapott elég színészi munkát, úszómesternek állt Száraz Dénes

A kevés felkérés miatt más munka után kellett néznie az egykori sorozatsztárnak.

Száraz Dénes egy időben az ország egyik legfoglalkoztatottabb színésze volt, ám egy ideje nincs elég felkérése sem színházban, sem forgatásokra, így nem volt más választása, a családja megélhetése érdekében másik munka után nézett. Végül egy barátjától kért segítséget, aki a Dagályban dolgozik, az ő javaslatára állt szolgálatba a fürdőben, mint úszómester – tudta meg a Blikk.

“Július elseje óta dolgozom úszómesterként. Egy ideje nem volt elég színészi feladatom, (…) ezért már nem várhattam tovább” – vallotta be a bulvárlapnak a 45 éves színész, aki OKJ-s vizsgát tett, ezután kezdett el dolgozni a Dagályban. Mint mondja, jelenleg ez a főállása, havonta 21 napot dolgozik.

Előfordul, hogy felismerik a fürdő vendégei, ami jólesik neki: “Van, aki pontosan tudja, ki vagyok, de a többségnek inkább csak ismerős vagyok valahonnan, de nem tudnak hova tenni”.

A színészetről a jelenlegi feladata mellett sem mondott le Száraz Dénes: “Bízom benne, hogy ez egy átmeneti időszak, és újra főállású színész lehetek.”

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top