nlc.hu
Sztárok
A tökéletes pár: Isabelle Adjani akkor és most

A tökéletes pár Isabelle Adjanija régen gyönyörű volt, mára viaszszoborrá vált

Megnézted már A tökéletes párt a Netflixen? Ha nem ismerted fel elsőre Isabelle Adjanit, nem csoda: a francia ikon felismerhetetlenre plasztikáztatta magát.
Isabelle Adjani

A Netflix legújabb dobása, A tökéletes pár című minisorozat a Netflixen. Igazi könnyed krimi egy esküvő előestéjén történt gyilkosságról, a szériát pedig Nicole Kidman és Liev Schreiber nevével adták el. Csakhogy található még a szereplőgárdában egy igazi ikon, aki azonban mára szinte felismerhetetlenné vált. Isabelle Adjaniról van szó.

A 69 éves francia színésznő ünnepelt sztárja volt a filmvilágnak: olyan rendezőkkel dolgozott, mint Francois Truffaut vagy Roman Polanski, s két Oscar-díjra is jelölték. Manapság viszont a francia film egykori csillaga éppen a két év felfüggesztett börtönbüntetését tölti pénzmosásért és adócsalásért. És már csak a „ki szabatta szét magát jobban”–versenyt nyerheti meg Nicole Kidmannel szemben. A galériában mutatjuk, hogyan emlékezhetsz Isabelle Adjanira:

Isabelle Adjani
Megnézem
Összes kép (8)
Ez is érdekelhet Kristin Davis Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top