nlc.hu
Sztárok
Rongyrázós szülinapi bulival ünnepelte kisfia születésnapját Kulcsár Edina

Rongyrázós szülinapi bulival ünnepelte kisfia születésnapját Kulcsár Edina

Mesebeli születésnapot szervezett fiának a korábbi szépségkirálynő, alaposan kitett magáért!

Nem is olyan rég Kulcsár Edina fia, Medox még pici baba volt. De elég volt kettőt pislognunk, és a legidősebb fiú hatalmasat nőtt, kész fiatalember lett belőle, aki már a hatodik születésnapját ünnepelhette, méghozzá nem is akármilyen bulival! 

Fotó: Birtron Szabolcs

Fotó: Birtron Szabolcs

Kulcsár Edina a közösségi oldalán engedett betekintést a születésnapi mulatságba, ahol a móka mellett a kék és a fehér színeké volt a főszerep. Bár Edina korábbi elmondása szerint Medox nem kért tőle sokat, csupán egy tortát, az édesanya mégis nagyon kitett magáért és egy olyan bulit szervezett neki, amelyről minden kisgyermek álmodik! A kiposztolt fotók és videók tanúsága szerint egy ugrálóvárral és egy ínycsiklandozó falatokkal kedveskedett fiának, aki a posztok alapján nagyon élvezte a tökéletes születésnapi bulit. 

A nagy napról készült fotókat és videókat ide, ide, ide és ide kattintva lehet a kiposztolástól számított 24 órán belül megtekinteni.

Ez is érdekelhet Kulcsár Edina Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top