nlc.hu
Sztárok
Szexi fotókkal van tele a Dancing with the Stars új táncosnőjének közösségi oldala

Szexi fotókkal van tele a Dancing with the Stars új táncosnőjének közösségi oldala

Egy "régi-új" táncosnővel bővült a DWTS táncosainak kara, akinek ha koreográfiái is olyan forrók lesznek, mint a fotói, akkor garantált a győzelme!

Sebesi Daniella neve eddig nem szerepelt a Dancing with the Stars táncosnői között, habár arcával már találkozhattak a nézők, ugyanis 2022-ben a Tündérszépek szépségversenyén is bejutott a legjobb 22 közé, illetve a Dancing háttértáncosaként és a cirkuszban is láthattuk már.

Szexi fotókkal van tele a Dancing with the Stars új táncosnőjének közösségi oldalaHihetetlen népszerűséggel fut a TV2 műsorán a Dancing with the Stars, amely idén már az ötödik évaddal jelentkezik. A csatorna kitett magáért, egy exkluzív sajtóeseményen leplezte le a szereplőket és az online műsor műsorvezetőjét, aki Lissák Laura lesz. A műsor október 26-án indul és szombat esténként lesz majd látható. A zsűri nem változott a tavalyihoz képest, Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás pontozza majd a párokat. A műsorvezető most is Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna lesz.

Egy új névvel is találkozhatunk

A 23 éves Sebesi Daniella többszörös magyar bajnoknak mondhatja magát, illetve Kamarás Norbert tánctársának, hiszen idén először nem a háttérben segíti a produkciók parkettre vitelét, hanem tanárként nézi az Éjjel-Nappal Budapest korábbi sztárjának minden lépését.

“Sebesi Daniella vagyok és Pákozdon élek. Jelenleg a Fővárosi Nagycirkusz tánckarában táncolok. A tánc az, ami meghatározza az életem. Hatéves koromban kezdtem a latin társastáncot, és egy éve hagytam abba a versenyzést. Versenytáncosként kétszeres magyar bajnoki cím, és háromszoros országos bajnoki címem van. Voltam a TV2-nél a Dancing with the Starsban háttértáncos és onnan hívott a koreográfus a cirkuszba, ahol két műsorban is benne vagyok” – mondta magáról.

Bomba alakkal rendelkezik

Daniella a sok mozgás miatt fantasztikus alakkal rendelkezik, nem is rejti véka alá, hogy mennyire kerek idomai vannak, bátran villantja meg bájait a kamerának. Az egyik Instagram fotóján például teljesen meztelen felsőtesttel láthatjuk, csupán egy farmernadrágot viselve, amely szintén eléggé lecsúszni látszik róla. 

Egy másik, szintén nem sokat a fantáziára bízó fotón pedig fehérneműben pózolva láthatjuk, amint megvillantja kerek idomait is a követőknek. 

A táncosnő további fotói ide kattintva tekinthetők meg.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top