nlc.hu
Sztárok
Újabb páros feszült össze az Ázsia Expresszben

Újabb páros feszült össze az Ázsia Expresszben

Angi nem örült Bende tétovázásának, így alaposan kiosztotta őt.

Az Ázsia Expressz indulása óta rengeteg támadás érte Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv párosát (és házasságát) miután a nézők szemtanúi lehettek néhány vitájuknak. A kritikák kapcsán maga a házaspár is megszólalt, Laky Zsuzsi egy hosszabb bejegyzés keretében írta ki magából gondolatait, miszerint Gusztáv egy melegszívű és nagyon kedves ember, így senki ne sajnálja őt azért, ahogy beszélt vele a kamerák előtt, az ugyanis inkább a fáradtságnak és az éhségnek szólt, semmint neki. Mindezek után a férj is megszólalt (szintén egy hosszabb posztban) és kifejtette, hogy tudja magáról, hogy néha eléggé durva tud lenni, de mégiscsak ideje lenne már abbahagyni a sárdobálást, feleségét ugyanis nagyon megviselik a történtek. Olyannyira, hogy végül egy komolyabb mosolyszünet is lett belőle.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Úgy tűnik, hamarosan egy újabb páros is a kommentelők célkeresztjébe kerülhet, ugyanis Zsigmond Angi és Mészáros Bende is elég keményen összecsapott egymással az Ázsia Expressz legújabb adásában. Angi ugyanis egyenesen párja fejéhez vágta, hogy nem játssza jól a játékot és 27 évesen már meg kellett volna tanulnia gondolkozni. Bende ugyanis várt volna még a fuvarra, Angi viszont úgy érezte, minden tétova perccel egyre csak nehezítik a saját dolgukat.

Soha többet nem hallgatok rád! 27 éves vagy és nem tudsz b*meg gondolkodni!

– vágta Bende fejéhez Angi, azonban nem ez volt a páros első vitája.

„Ez a játék nem erről szól, ha azonnal nem kapod meg amit kérsz – mondjuk fuvart – akkor majd hamarabb beér valaki más.” – értékelte az események után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top