nlc.hu
Sztárok
Schobert Lara: „Magánéletem egyáltalán nincs"

Schobert Lara: „Magánéletem egyáltalán nincs”

Schobert Lara minden erejével a Sztárboxra koncentrál.

Schobert Lara elsöprő győzelmet aratott Papp Dorcival szemben. A sikerhez kemény munka vezetett, amire Lara már akkor kedvet kapott, amikor tavaly végigkövette öccse felkészülését és mérkőzését – írja a Blikk.

Schobert Lara: „Magánéletem egyáltalán nincs"

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

Rengeteg munkám van a felkészülésben. Rengeteg könny, vér, sírás, de örülök, hogy végigcsináltam. Magánéletem egyáltalán nincs, de nem bánom, ez most egy megfeszülős időszak, jelenleg csak a boksz létezik számomra, az edzéseim, a munka és a regenerálódás mellett. Az a gondolat hajt, hogy most vagyok fiatal, most tudom megalapozni a jövőmet. Később hálás leszek magamnak, hogy erre, és nem a szórakozásra fókuszáltam. Vannak álmaim, céljaim: edzősködöm, vannak fellépéseim. Ha megnyerem a döntőt, szeretnék részt venni a Hell Boxing Kingsen is, de biztosan meg fogom jutalmazni magam egy utazással

– mondta Lara, aki korábban azt is elárulta, hogy az edzések és a Sztárbox segített neki, hogy feldolgozza a szakítását.

Larára természetesen szülei is nagyon büszkék, akik a ring mellett támogatják lányukat a megmérettetések alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top