nlc.hu
Sztárok
Rúzsa Magdi kamerák előtt sírta el magát

Megasztár: Rúzsa Magdi kamerák előtt sírta el magát

Rúzsa Magdi nagyon meghatódott Tóth Abigél Evelin produkciójától.

Tizenkét év után ismét elstartolt a Megasztár,  a válogatón Tóth Abigél Evelin is bemutatkozott. A 20 éves lány Bruno Mars When I Was Your Man című dalát adta elő, mellyel könnyekig hatotta a zsűrit, akik hosszan méltatták a lányt.

Megasztár: Rúzsa Magdi kamerák előtt sírta el magát

(Fotó: TV2)

Rúzsa Magdi teljesen odáig volt Abigél előadásáért.

Huh, gyerekek, bekönnyeztem, de úgy rendesen. Nem tudom, mikor sírtam utoljára. Szerintem megvan a nyertesünk, valami azt súgja. Ezt nagyon nehéz lesz felülmúlni. Ez annyira egyben volt –

 

mondta Rúzsa Magdi, akinek véleményre megosztja a nézőket és a kommentelőket is. Legutóbb többen beszóltak neki, ifj. Schobert Norbinak mondott kritikája miatt.

“Bajban vagyok. Tényleg bajban vagyok, mert én az előadás közben a testbeszédet figyelmet. És olyankor mindig elkezdek vívódni, amikor valakinek sokkal nagyobb, és sokkal több minden van a hátizsákjában, mint amit elmond. És elég ahhoz egy állandó ökölbeszorított kéz, hogy ezt valaki észrevegyen, aki akar látni téged. Nem tudom azt mondnai, hogy ez egészében jó volt. Azt tudom mondani, hogy voltak érdekes pillanatok. Szóval nem egyszerű a döntés… Valahol én most téged rettentően féltelek is!” – mondta Magdi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top